Yüceer Bony'i Meclise Taşıyacak

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer sendikal örgütlenme sonrası işten çıkartılan ve direnişe geçen Bonny Çorap Tekstil Fabrikası işçilerini ziyaret etti. Yüceer, Anayasal hakkın çiğnendiği m

SİYASET 11.06.2017 18:41:00 0
Yüceer Bony

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ’da yurttaşlarla bir araya geldi, sorunları dinledi. Çerkezköy’de de temaslarda bulunan Yüceer, Bony Çorap Tekstil Fabrikası'nda örgütlenen ve Bağımsız Tekstil İşçileri Sendikası’na üye oldukları için işten atılan işçilere destek ve dayanışma ziyaretinde bulundu.  İktidarın işçi düşmanı politikalara ortak olduğunu ve işçilerin Anayasal haklarını görmezden geldiğini belirten Yüceer, “45 gündür direnen Bony İşçileri haklılığın ve hak arama mücadelesinin sembolüdür” dedi.

 

BİR HÜKÜMET POLİTİKASI

 

Hiçbir dönemde işçilerin haklarının bu kadar gasp edilmediğini vurgulayan Yüceer, sendikasızlaştırmanın bir hükümet politikası olduğunu belirti. İktidarın örgütlü işçiden, sendikalı işçiden rahatsız olduğunu, ama işçiler açısından artık bıçağın kemiğe dayandığını ifade etti. Bony Çorap işçilerinin sorunlarını ve hukuka aykırı biçimde işten çıkarılmalarını Meclis gündemine taşıyacağını söyleyen Yüceer, “Biz her koşulda işçinin emekçinin yanında olacağız” dedi.

 

TEK KURTULUŞ UMUDU CHP

 

Çorlu’da işadamı Paşa Vahit Ayhan’ın Cumhuriyet Halk Partisine üyelik törenine katılan ve parti rozetini takan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP’nin yalnızca Çorlu’da, Tekirdağ’da değil tüm Türkiye’de büyük bir hızla büyüdüğünü, hemen her yerden partiye katılımlar gerçekleştiğini ifade etti. Yüceer, “Özellikle referandum sonrasında vatandaşlar CHP’yi tek kurtuluş umudu olarak görüyor” dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ