Asıl Zenginlik Bu Sofralarda

Çorlu ve Çerkezköy'de Engelsiz Yaşam Derneği ile Çorlu Sinoplular Derneği'nin iftarlarına konuk olan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer asıl zenginliğin dünya malında değil bu tür sofra

GÜNDEM 6.06.2017 22:43:00 0
Asıl Zenginlik Bu Sofralarda

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hafta sonundaÇerkezköy ve Çorlu’dasivil toplum kuruluşlarınındüzenlediği iftarlara katıldı. Çorlu Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma DerneğiileEngelsiz Yaşam Derneği’nin verdiği iftarlarda yurttaşlarla bir araya gelen Yüceer, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

İNSAF, VİCDAN HAKİM OLMALI

 

İftar öncesi Çorlu’da yaşayan Sinoplu yurttaşlarla sohbet eden Yüceer, birlik beraberlik mesajları verdi. “Hepimizin, tüm ülkemizin sofralarından Halil İbrahim bereketinin eksik olmamasını diliyorum.” diyen Yüceer,bu mübarek ayda herkeste ve her kesimde insaf, vicdan, merhametin hâkim olması dileklerinde bulundu.

 

UMARIM DUYARLILIK ARTAR

 

Engelsiz Yaşam Derneği’nin verdiği iftar yemeğinde konuşan Yüceer, iftar sofralarının dostluğun ve merhametin sofraları olduğun belirtti. Engellilerin sorunlarına da değinen Yüceer, “Toplum ve devlet olarak engelli vatandaşlarımızı yaşamın içine katmak, engelsiz insanlar gibi yaşatmak zorunluluğumuz vardır.Umuyorum bu Ramazan ayı, engellilerimizin sorunlarına karşı toplumsal duyarlılığın arttığı bir ay olur.” dedi.

 

KARDEŞLİK BAĞIMIZI GÜÇLENDİRSİN

 

Ramazan ayının özünü anlamanın; özlenen, hasret duyulan barış iklimine kavuşmak; aradığımız, hasret kaldığımız değerleri bulmamız için bir fırsat olduğunu söyleyen Yüceer, herkesin Ramazan ayının verdiği kutsal mesajı almasını, iftar sofralarının kardeşlik bağını daha da güçlendirmesini, diledi.

 

ASIL ZENGİNLİK BU SOFRALARDIR

 

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yaptığı konuşmada “Ne mutlu bize ki, ekmeğimizi bölüştüğümüz bu sofralarda dünya durdukça kalacak bir inancı da paylaşıyoruz.Bizim inancımızda zenginlik dünya malının zenginliği değildir.Allah’ın gözünde asıl zenginlik bu sofradır”  dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER