Çorlu'da Konsey'in Başına Kurt Seçildi

Çorlu Kent Konseyi seçimli olağanüstü genel kurulu yapıldı.

GÜNDEM 6.06.2017 00:57:00 0
Çorlu

Yapılan seçime tek aday olarak giren İlhan Kurt, Çorlu Kent Konseyi dönem başkanlığına seçildi. Çorlu Kent Konseyi eski başkanı Ramadan Cesur'un istifası sonrası başkanlık seçimi gündemiyle toplanan genel kurul; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra genel kurul faaliyetini yönetecek divan heyeti seçimi yapıldı. Divan kurulu başkanlığına Kemalettin Mahalle Muhtarı Ali Poyraz; divan kurulu üyeliklerine ise Rumeli Mahalle Muhtarı Hamdi Balın ve Şahpaz Mahalle Muhtarı Recep Soydan oybirliği ile seçildiler.

 

OY BİRLİĞİYLE

 

Daha sonra başkanlık seçimi yapıldı. Seçime tek aday giren Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi İlhan Kurt, tüm genel kurul üyelerinin oylarını alarak Çorlu Kent Konseyi Başkanlığı'na seçildi. Başkanlık seçiminin ardından genel kurula hitap eden Başkan Kurt; önümüzdeki dönemde yapılaması planlanan faaliyet ve projeler hakkında bilgiler verirken tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 

PARK İÇİN İMZA VERDİLER

 

Çorlu Kent Konseyi seçimli olağanüstü genel kurulu, dilek ve temennilerin dile getirilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Kent Konseyi genel kurul toplantısında katılımcılardan eski hastaneler bölgesinin park olması adına başlatılan imza kampanyası için destek istendi ve imza toplandı.Toplantının bitiminde Çorlu Kent Konseyi yeni başkanı İlhan Kurt ve Çorlu Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Kurt'a yeni görevinde başarılar dilerken önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler hakkında Çorlu Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN