Yetim Güldü Dünya Güldü

Lüleburgaz ilçesinde bulunan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Temsilciliği tarafından organize edilen "Yetim Gülerse Dünya Güler" etkinliğinde bir araya gelen çocuklar gönülle

GÜNDEM 24.05.2017 18:05:00 0
Yetim Güldü Dünya Güldü

LÜLEBURGAZ’DA BİR İLK

Etkinlik hakkında bilgi veren İHH Lüleburgaz Temsilcisi Hava İsa, "Biz uzun süredir İHH gönüllüsü olarak çalışıyoruz. Lüleburgaz'a geleli iki yıl oldu. İki yıldır çalışmalarımız olmuştu. İHH'nın 'Yetim Dayanışması' günleri adı altında böyle bir çalışması var. Bütün illerde var. İlk defa Lüleburgaz'da böyle bir çalışma yaptık. Kahvaltı yaptık beraber, çay içtik, bunların dışında ikramlarımız oldu" dedi.

SEÇİP BEĞENİP ALDILAR

Çocuk başı 100 TL limit ayrıldığını kaydeden İsa, "Herkesin tamamlanmasıyla birlikte çocukları gruplara ayırıp başlarında görevlilerle mağazaya yönlendirdik. Mağazada kendi beğendiği, istediğini aldılar. Limitimiz 100 TL' idi. Eğlencelerimiz, palyaçolarımız var. Oyun, eğlencede çocuklar çok mutlu oldular. Çok güzel dönüşler aldık. Çok güzel katılar oldu. Destekleyenlerimiz çok oldu. Umduğumuzdan çok daha güzel gitti. İlk olmasına rağmen gayet başarılıydı. İnşallah daha güzel olur. Daha sonrakiler daha iyi olur" şeklinde konuştu.

Haber  RüşaELMA