Bağımsızlık Azmimizden Hiçbir Şey Eksilmedi

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, 19 Mayıs nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada referandumun şaibeli sonucuna örtülü atıfta bulundu. Seçkin, "Tam bağımsızlık ve ulusal egeme

GÜNDEM 19.05.2017 20:36:00 0
Bağımsızlık Azmimizden Hiçbir Şey Eksilmedi

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin dün kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı açıklamada bulundu. Seçkin açıklamasında şu görüşlere yer verdi;  “Ulusumuzun büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, büyük bir cesaret ve kararlılıkla milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun’a çıktığı günün 98’nci yılı, tüm milletimize kutlu olsun.Türk Milleti, 19 Mayıs 1919 günü yakılan milli mücadele ve bağımsızlık ateşiyle, bu husustaki kararlılık ve azmini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

 

DEVRİMLER BAŞARIYA ULAŞMIŞTIR

 

Büyük Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık mücadelesi, başta Gazi Meclisimiz olmak üzere tüm milletimizin gayretiyle başarıya ulaşmış, güzel yurdumuz düşman çizmesi altında ezilmekten kurtulmuş, emperyalist dış güçlerin yerli işbirlikçileri yenilmiş, fakat mücadele bitmemiştir. Bu aşamadan sonra daha büyük bir gayretle; üreten, çalışan, eğitimli, çağdaş ve demokratik bir Türkiye kurulması için çalışılmış, Cumhuriyet ilan edilmiş ve devrimler başarıya ulaşmıştır.

 

AZMİMİZDEN BİRŞEY EKSİLMEDİ

 

19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir kez daha ifade etmek isteriz ki, Ulusal egemenliğin, milli mücadeleyi gerçekleştiren Gazi Meclisin elinden alınıp, belli bir zümreye, bir sınıfa, bir kişiye devredilmeye çalışıldığı bugünlerde de, tam bağımsızlık ve ulusal egemenlik azmimizden hiçbir şey eksilmemiştir. Türk Milleti, bağımsızlığından ve egemenliğinden asla vazgeçmeyecek, egemenlik hakkını devretmeyecek, İzmir’in dağlarında çiçekler açmaya devam edecektir.

 

KARARLIYIZ

                 

Tüm ulusumuzun bu büyük bayramını kutluyor, Cumhuriyeti ve demokrasiyi koruma kararlılığımızı bir kez daha tekrarlıyor, milli mücadele önderi, ülkemizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.