Basın Her Zaman Atatürk'ün Yanındı

19 MayısAtatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Edirne'de çalışan basın mensupları tek tip Atatürklogolu tişörtle görev yaptı.

GÜNDEM 19.05.2017 20:33:00 0
Basın Her Zaman Atatürk

Atatürk'ü tek tip tişört giyerek anan gazeteciler, farkındalık oluşturmak için gün boyunca Atatürklogolu tişörtlerle çalışacaklarını söylediler.  Edirne'de 19 MayısAtatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sabah saat 10: 00'da 25 Kasım Stadı önünde başladı. Stadın önünde oluşturulan kortejdekiler Edirne Belediye bandosu eşliğinde Türk bayrağı ve Atatürk posterleri taşıyarak Atatürk Anıtına yürüdü. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak'ın Atatürk Anıtı'na öğrencilerle birlikte çelenk sunmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Halk oyunları gösteriyle program son buldu.

 

İÇİMİZİ ACITTI


Programın sonunda Gazeteci Seyide Esen yaptığı açıklamada, "Son günlerde Atatürk'ü hedef alan bazı sözler içimizi acıtıyor. Biz Edirne'de sahada görev yapan yerel basın görevlileri olarak bu gün bir farkındalık meydana getirelim dedik. Hepimiz aynı tişörtleri giydik. Atatürk her zaman kalbimizde" dedi.
Gazeteci Tamer Yavuz, yerel basın çalışanları olarak farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek bayramın bir diğer adının Atatürk'ü Anma Bayramı olduğunu söyledi.
Gazeteci OlgayGüler ise, "Bir nebze sağduyu oluşturduysak bize ne mutlu. Umarız gerekli mesajı vermişizdir diyoruz. Basın Atatürk'ün her zaman sahibi ve yanında olacaktır" dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ