Ramazan'da Her Gün İstanbul ve Edirne

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 27 Mayıs Cumartesi günü başlıyor.

GÜNDEM 18.05.2017 21:48:00 0
Ramazan

Gezilere katılmak isteyen vatandaşların 22 Mayıs Pazartesi gününden itibaren mesai saatleri içerisinde Çerkezköy Belediyesi Halk Masaları’na nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Gerek  İstanbul gerek Edirne’ye Ramazan ayı boyunca her gün saat 14.00’te belediye önünden otobüs kaldırılacak.

 

HER GÜN İKİ ARAÇ 

 
Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstanbul’a gidecek vatandaşlarımız Sultanahmet Meydanı’na, Edirne’ye gidecek vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” dedi. Akay gezilere tüm vatandaşların katılabileceğini kaydedip davette bulundu.


Haber / Gülay Yiğit SEZEN