Hedef 34 Bin 532 Kapaklılı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ambalaj atıklarının ekonomiye kazandırılması ve çevrenin korunması amaçlı çalışmada hedeflerinin 34 bin 532 kişiye ulaşmak olduğunu söyledi.

GÜNDEM 17.05.2017 19:34:00 0
Hedef 34 Bin 532 Kapaklılı

Kapaklı Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ve ÇEVKO işbirliği ile dokuz kişilik eğitim ekibi İnönü, İsmetpaşa Mahallesi ve Bahçelievler Mahalleleri’nde kapı kapı gezerek ambalaj atıkları geri dönüşümü hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam etti.  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan  konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:

 

BELİRLENEN GÜN VE SAATLERDE

 

“Vatandaşlarımız mahallelerimizden İsmetpaşa’dasalı günleri 08.00-10.00, İnönü’de salı günleri 10.00-12.00 ve Bahçelievler’de çarşamba günleri 08.00-10.00 arası, belirtilen gün ve saatlerde ambalaj atıklarını kapılarının önüne çıkarırsa ekiplerimiz ambalaj atıklarını vatandaşlarımızın kapısının önünden alacak. Yerine yeni ambalaj atık poşeti bırakacak. Böylece vatandaşlarımızın da ambalaj atıklarını ayrı toplayarak ekonomiye katkı sağlayabileceği gibi çevremizin korunmasına da önemli bir katkıda bulunulacak'' dedi.

 

BAŞKAN TEŞEKKÜRÜ PEŞİN ETTİ

 

Başkan Mandalı  açıklamasının devamında, “Biz bu çalışmalarımız ile 34 bin 532 vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz broşür dağıtımı ve vatandaşlarımızın kapılarına ambalaj atıklarının toplama gün ve saatini bildiren çıkartmalar yapıştırmaya devam edecek.Tüm vatandaşlarımızın göstereceği ilgi ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ