Kalıoğlu'nun Kitabı Çorlu'da Tanıtıldı

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği ( ÇİSAD ) kurucularından Ergin Kalınoğlu'nun Ceren Yayınları tarafından yayınlanan kitabı, "Suya Yazdım Tutmaz Dediler Ya Buz Tutarsa" adlÄ?

GÜNDEM 12.05.2017 19:04:00 0
Kalıoğlu

ÇİSAD tarafından organize edilen kitabın tanıtım toplantısınaÇorlu Kaymakamı Levent Kılıç,  Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Bulgaristan Kırcaali Ticaret Odası Başkanı Alyosha Sinabov, ÇİSAD Başkanı Müjdat Ayan, ÇİSAD üyeleri e iş adamları katıldı.

 

BAYSAN VE KILIÇ DA KATILDI

 

Kitabın tanıtım toplantısında Başkan Ünal Baysan ve Kaymakam Levent Kılıç konuştu. Ergin Kalınoğlu’na Kaymakam Kılıç tarafından plaket takdim edildi. Kalınoğlu konuklara kitabını imzalayarak verdi. Trakya 2000 ve Trakya Bölge gazeteleri ile çeşitli internet sitelerinde yazdığı yüzlerce köşe yazısında derlediği yazılardan oluşan “Suya Yazdım Tutmaz Dediler Ya Buz Tutarsa” kitabının yazarı Kalınoğlu, “Hedef asla başarı ya da başarısızlık değildi. Hedef iz bırakmaktı. İmkânsız olsa bile suya buz tutturmak için inatla direnmekti” diyor. 

 

Haber / Rüşa ELMA