Türkiye Şimdi Daha Güçlü

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine geri dönmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

SİYASET 4.05.2017 20:24:00 0
Türkiye Şimdi Daha Güçlü

Minsolmaz “Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan sevdam, aşkım dediği AK Parti'ye 979 gün sonra geri döndü. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Konuyla ilgili olarak açıklamasının devamında Vekil Selahattin Minsolmaz şunları kaydetti:

 

GAYET DOĞAL BİR SÜREÇ

 

“Referandumda kabul edilen Anayasa değişikliğinin tanıdığı imkan çerçevesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, üyelik beyannamesini imzalayarak, 33 ay sonra kurucusu olduğu AK Parti'ye üye oldu.  Bu gayet normal ve doğal bir süreç. Ülkemizi için hayırlı uğurlu olacağına inanıyorum. Şimdi daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir sistem ile yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. 15 yıllık iktidarımızı böylece bir 15 yıla daha taşımayı hedefliyoruz” dedi. 

 

TEBRİK ETTİ

 

Düzenlenen imza töreni sonrasında AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.Erdoğan'ın, yine MKYK'da alınan kararla, 21 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede AK Parti'nin genel başkanlığı görevini de yeniden üstlenmesi bekleniyor.

 

Haber / Mensure KARDEŞ