Yazar Doğu Vize'yi Kitaplarıyla Tanıtıyor

Vizeli Yazar Hakkı Cemal Doğu, "Bir Evrencik Masalı"nın devamı mahiyetindeki "UmudunKanatlarında"yı Belediye Başkanı Sedat Balkı'ya imzaladı. Doğu kitaplarıyla ilçesinin tanıtı

GÜNDEM 26.04.2017 20:12:00 0
Yazar Doğu Vize

Yazar Hakkı Cemal Doğu “Umudun Kanatlarında” adlı yeni kitabını Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı’ya imzalayarak hediye etti. Kırklareli Vize, Evrencik Köyü doğumlu olan Hakkı Cemal Doğu, Başkan Balkı’ya kardeşi, amatör fotoğraf sanatçısı Bedri Yılmaz Doğu ile birlikte konuk oldu.

 

SÖZ KULAĞA YAZI UZAĞA GİDER

 

Yazarın ilk kitabı olan “Bir Evrencik Masalı”nı da okuduğunu ve çok beğendiğini belirten Belediye Başkanı Sedat Balkı, bu kadar kısa sürede ikinci kitabını yazan Hakkı Cemal Doğu’yu tebrik etti. “Söz kulağa, yazı uzağa gider” diyen Balkı, Doğu’nun kitaplarının Vize ilçesinin tanıtımına da önemli katkı sağladığını söyledi.

 

İLK KİTABININ DEVAMI

 

Yazar Hakkı Cemal Doğu, yeni yayımlanmış olan “Umudun Kanatlarında” adlı kitabının ilk kitabı olan “Bir Evrencik Masalı’nın devamı niteliğinde olduğunukaydetti. Doğu yeni kitabında, küçük bir kasabadan İstanbul’a göçen bir ailenin orada kalıcı olabilmek çabasını anlattığını ve kitabın içerisinde Evrencik Köyü ve Vize’den bol bol bahsettiğini belirtti.

 

İNTERNETTEN EDİNİLEBİLİR

 

Yazar Hakkı Cemal Doğu yeni çıkan “Umudun Kanatlarında” adlı kitabının internetten satın alınabileceğini söyleyerek, kendilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Sedat Balkı’ya teşekkür etti.