Aydın Gençlik'ten Büyük Hıdırellez Şöleni

Kuruculuğunu Tekirdağlı M.Talha Enis'in yaptığı Aydın Gençlik Platformu, 5 Mayıs'ta Tekirdağ'da Hıdırellez Şöleni düzenliyor. Namık Kemal Stadı'ndaki etkinlikte Balık Ayhan

KÜLTÜR SANAT 25.04.2017 09:06:00 0
Aydın Gençlik

Kurulduğu günden bu yana bir çok önemli projelere ve etkinliklere imza atan Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı yine büyük bir organizasyonla Trakya’daki aydın gençleri 5 Mayıs’ta Tekirdağ’da hıdırellez şenliklerinde bir araya getirecek. Platform, Tekirdağlı M.Talha Enis öncülüğünde kuruldu. Tekirdağ’da bir ilke imza atılacak etkinlik için Tekirdağ Valiliği tarafından da Namık Kemal Stadı tahsis edildi. 5 Mayıs’ta gerçekleşecek olan şenlik için çalışmalar yoğunlaştırıldı. Etkinlikte Balık Ayhan, Ümmiye Rumeli Cüneyt ve Trakya halk oyunları ekibi sahne alacak. Ayrıca katılımcılara etli pilav ikramında bulunulacak.

 

VALİLİK STAT TAHSİS ETTİ

 

Aydın Gençlik Platformu GenelBaşkanı M. Talha Enis, İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili, AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Murat Arıcı ve Trakya halkının sevdiği sanatçı Balık Ayhan’dan oluşan heyet Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek etkinliğe dair bilgiler verdi. Vali Ceylan heyetin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtip Genel Başkan Enis’e düzenledikleri etkinliklerle ülkemizin geleceği Türk Gençliği’ne örnek bir genç oldukları için teşekkür etti. Manevi desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

 

GENEL BAŞKANI TEKİRDAĞLI

 

Geçen yıl kurulan Aydın Gençlik Platformu’nun kısa zamanda Türk Gençliği’nin aydınlık yarınlara bakış açısı olduğunu; vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven gençlerin bu çalışmaya yöneldiğini belirten Genel BaşkanM.Talha Enis, “Türk Gençliği’ne Türkiye’de yeni bir ivme getirdik” dedi. Tekirdağlı olduğunu ve böylesi bir etkinliği Tekirdağ’da gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Enis ayrıca özetle şunları söyledi:

 

TOPRAKLAR VE İNSANLARIMIZ EŞİTTİR

 

“Bizim genel şiarımızda Türkiye toprakları ve insanlarımız eşittir. Bizler bir buçuk senedir başlattığımız bu kutlu yolda çalışmalarımızı sürdüren, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında gayret ve üretim topluluğu yetiştirme bilincinde bir gurup hizmetkârız.

 

TEKİRDAĞ’DA BİR İLK

 

Bu bağlamda da programlarımıza etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Referandum öncesi Muratlı’da bir miting ve konser düzenledik.Şimdi Yakın zamanda Tekirdağ’da bir ilk olarak hıdrellez programı düzenleyeceğiz.5 Mayıs’ta hem Hıdrellezin anlamını halkımızla birlikte yaşayacağız hem de konserler eşliğinde birlik beraberliğimizi vurgulayacağız. Bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir.”

 

AK PARTİ’Yİ ZİYARETTE ÜYE OLDU

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı da ziyaret edenM.Talha Enis aile büyüklerine dair bilgilendirmede bulundu. Dedesi Hacı Rafet Enis ve babasının çizdiği yolda gitmeye çalıştığını, bir adım ötesine taşımanın mücadelesini verdiğini kaydeden Enis, doğduğundan beri davasında bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucu başkanlığını yaptığı AK Parti’ye de üyeliğini AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yaptırmak istediğini belirtti. Üyeliğin gerçekleşmesiyle birlikte AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yücel’e teşekkür etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ