TESKİ Çalışanı TESKİ'den Memnun

TESKİ'de çalışan memur, sözleşmeli, daimi işçi ve hizmet alımı personel olmak üzere toplamda 865 personel katıldı. 10 bölüm ve 68 sorudan oluşan anket her personel tarafından dikkatli bir şekilde cevap

GÜNDEM 20.04.2017 19:42:00 0
TESKİ Çalışanı TESKİ

TESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam ettiği personeline yönelik, 2016 yılını değerlendirmek amacıyla bir iç paydaş anketi düzenledi. Düzenlenen ankete TESKİ'de çalışan memur, sözleşmeli, daimi işçi ve hizmet alımı personel olmak üzere toplamda 865 personel katıldı. 10 bölüm ve 68 sorudan oluşan anket her personel tarafından dikkatli bir şekilde cevaplandı. Konuya dair basına geçilen bültende şu görüşler yer aldı:

 

GENEL OLARAK OLUMLU CEVAPLAR

 

Anket katılımcıları yöneltilen sorulara genel olarak olumlu cevaplar vermiştir. Kurumun lehine olan "kesinlikle katılıyorum"  ve "katılıyorum"  cevapları çoğunluğu oluşturmuştur. TESKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan titiz ve detaylı bir çalışma sayesinde, anket sonuçlarında TESKİ adına memnuniyet verici bir tablo çıktı. Ankete katılan personelin Yüzde 98'iTESKİ'de çalışmaktan memnun olduğunu; Yüzde 96'sı kendini TESKİ Ailesinin bir ferdi gibi hissettiğini ve yine Yüzde 96'sıTESKİ'nin verdiği hizmetlerde vatandaş odaklı ve vatandaşın memnuniyetini esas alan bir kurum olduğunu ifade etmişlerdir.

 

ARTIŞ VAR

 

2016 yılı iç paydaş anketinin sonuçları, 2014 yılı iç paydaş anketi sonuçları ile kıyaslandığında, olumlu yönde artış gözlenmiştir.

 

TESKİ Genel Müdürlüğü yaptığı bu iç paydaş anketi sayesinde, TESKİ 2016 Yılı Performans Programında yer alan;  "memnuniyet ve beklenti araştırmaları yapmak ve sonuçlarını projelendirerek kurum hizmetlerinde iyileştirme sağlamak" hedefini de gerçekleştirmiş oldu. Ayrıca stratejik yönetim anlayışı gereği, iç paydaşlarının görüşlerini dikkate alarak yaptığı ve yapacağı çalışmaları raporlamak suretiyle kurumsal kimliğini güçlendirmeye devam etmektedir.

 

BİLGİLENDİRDİLER

 

Anket sonuçlarının belli olması ve değerlendirilmesi sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'ya bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Başkan Albayrak; sonuçlardan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. TESKİ personelinin bu denli birlik, beraberlik içinde ve verimli bir şekilde çalışıyor olmasından dolayı ayrıca memnun olduğunu ekledi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ