Manisalı Çiftçi Aradığı Şifayı Optimed'de Buldu

Manisa Salihlili çiftçi Rüstem Sepetçi (31) hiçbir yerde çözüm bulamadığı sağlık probleminde aradığı şifaya Çerkezköy'de, Özel Optimed Hastanesi'nde kavuştu.

YAŞAM SAĞLIK 14.04.2017 09:29:00 0
Manisalı Çiftçi Aradığı Şifayı Optimed

Özel Optimed Hastanesi’ne reflü şikâyetleri ile gelen çiftçiRüstem Sepetçi yaklaşık 4 yıldır bu şikâyetleri çektiğini ancak narkoz korkusu yüzünden bir türlü ameliyat fikrini kabul edemediğini söyledi. Sepetçi bu durumun  Genel Cerrah , Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Serkan Ayhan’ı tanıyana kadar sürdüğünü ve korkusunu dr. Aserkan Ayhan’ı tanıması, onun hastalığını yeneceğini söylemesiyle alt ettiğini ve  ameliyat olduğunu dile getirdi.

 

ŞİKAYETLERİM İLERLEMİŞTİ

 

Rüstem Sepetçi, reflü ameliyatı olmasına neden olan şikâyetlerini şöyle dile getirdi. “Uzun yıllar ekşime, yanma ve yediklerimin ağzıma geri gelmesi gibi şikâyetlerle yaşadım. Daha sonra bu şikâyetlerim iyice ilerledi, sırtımda ağrılar olmaya başladı ve en son kalbime vurdu. Bu yüzden de iki kere kalp rahatsızlığı şikâyeti ile hastaneye gitmek zorunda kaldım.

 

SALİHLİ’DE TANIMIŞTIM

 

Serkan Ayhan Hoca’ma Manisa Salihli’de görevini yaparken muayene olma şansım olmuştu ve o dönemki şikâyetlerim üzerine bana endoskopi yapmıştı. Ama ben o zaman narkoz almak ve ameliyat olmak fikrinden çok korkuyordum. Sonra bu şikâyetlerim ilerleyip duramaz hale gelince tekrar Serkan Hoca’ya gittim, ancak hastaneden ayrıldığını öğrendim.

 

ARAYA SORA BULDU

 

Daha sonra bizim köyden de birçok kişiye bu şikâyetlerinden dolayı reflü ameliyatı yaptığını ve o kişilerin çok iyi olduğunu gördüm, araştırmaya başladım, yaşadığım bölgede bu ameliyatı yapabilen tecrübeli ve güvenli doktorların olmadığına karar verdim, Serkan Hoca’mın telefonunu bulup arayarak kendisine ulaştım. Böylece kendisinin yeni görev yeri olan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesinde ameliyat olmaya geldim.

 

KORKACAK BİR ŞEY YOK

 

Narkoz korkusu yüzünden reflü şikâyetlerini çekmeye devam ettim, korkumu yendim ve reflü ameliyatını oldum. Bu dertten kurtuldum, çok mutluyum. Benim gibi reflü şikâyeti olan ama ameliyattan, narkoz almaktan korkan herkese diyebilirim ki, ‘Korkacak hiçbir şey yok, Serkan Hoca’ma ulaşıp bir an evvel bu ameliyatı olun ve kurtulun.’

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ameliyat olalı henüz bir (iki) gün oldu ancak ona rağmen kendimi şimdiden çok iyi hissediyorum. Serkan Ayhan hocamın daha önceden bin kişinin üzerinde hastayı bu dertten kurtardığını biliyordum. Özel Optimed Hastanesi’ne bana destek olarak narkoz korkumu yenmemi sağladıkları, Op. Dr. Serkan Ayhan hocama beni bu dertten kurtardığı için çok teşekkür ederim.”

 

Haber / Mensure KARDEŞ