Milletvekili Yel Bir Güne Üç İlçe Sığdırdı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel seçime yönelik çalışmalarını Ergene, Çorlu ve Çerkezköy'de sürdürdü. Yel'e Ergene temaslarında AK Parti Ergene İlçe BaşkanÄ?

GÜNDEM 11.04.2017 21:04:00 0
Milletvekili Yel Bir Güne Üç İlçe Sığdırdı

SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Güne Ergene İlçesi Ulaş Mahallesi’nde, Tekirdağ'a hizmet veren Minibüs Taşıyıcıları Kooperatifleri başkanı ve üyeleri ile bir araya gelerek başlayan Yel  sorunlarını dinleyip çözümü için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.  Karamehmet, Ahimehmet, Kırkgöz  ve Esenler Mahalleleri’nde kahvelere konuk olan, esnaf ve vatandaşla görüşen Yel önümüzdeki pazar günü gerçekleşecek referandum için halktan evet oyu istedi. Mustafa Yel beraberindeki heyetle AK Parti Çorlu İlçe eski başkan yardımcısı Osman Torun’un torununun sünnetine de katıldı.

 

GÜNÜ ÇERKEZKÖY’DE BİTİRDİ


Günün sonunda Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Yel gördüğü ilgiyle moral buldu. Buradaki toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge de katıldı. Yel her üç ilçeden de güçlü bir evet çıkacağına inandığını kaydetti.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN