Kapaklı'da Diş Sağlığı Taraması

Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Birimi, Yanıkağıl İlkokulu'nda diş taraması yaptı. Kaymakam Yüzer etkinliğin bilinçlenme ve alışkanlık açÄ?

GÜNDEM 6.04.2017 20:38:00 0
Kapaklı

Kapaklı Yanıkağıl İlkokulu’nda, Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından çocuklara yönelik diş taraması yapıldı. Diş sağlığına dikkat çekmek için düzenlenen programaKapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü ile doktorlar ve sağlık personeli katıldı.

 

HEDİYE KÜÇÜK AMA…

 

Kapaklı Kaymakamlığı Mehmet Yüzer, Sağlık Bakanlığı’nca her yıl organize edilen çok güzel bir uygulamaya katıldıklarını ve sahip çıktıklarını belirterek, “Çocuklarımızın diş sağlığı eğitimi aileden gelen eğitimle başlayıp okullarımızda devam etmektedir. Bugün Yanıkağıl İlk Okulu’nda öğrencilerimize dağıttığımız ağız ve diş sağlığı materyalinin küçük birer hediye olsa da çocuklarımızın bilinçlenmesi ve alışkanlık kazanmaları açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Etkinlikte sağlık personeli tarafından öğrencilerie diş taraması yapılarak, dişlerin nasıl fırçalaması gerektiği hakkında bilgi verildi. Öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye eden Kaymakam Yüzer çalışmalarından dolayı başta İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü olmak üzere tüm Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

 

Haber / Rüşa Elma