İhtiyaç Halinde 50 Yataklık Yeri de Hazır

Referandum çalışmaları kapsamında Malkara temaslarında Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 70 yataklı hastanenin gerektiğinde 120 yatak kapasitesine ulaşabilir olduğunu s?

SİYASET 6.04.2017 20:36:00 0
İhtiyaç Halinde 50 Yataklık Yeri de Hazır

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Sayın Mustafa Yel, Malkara İlçe merkezinde ve mahallelerde sivil toplum teşkilatı temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet oyu vermeleri için destek istedi. Yaklaşık bir ay önce açılarak hizmet vermeye başlayan 70 yataklı Malkara Devlet Hastanesi'ni  ziyaret eden Yel, hastaneyi gezerek Hastane Başhekimi Op.Dr. Serhat Göçer ve Hastane Müdürü  Adem Aras’tan bilgi aldı. Hastanede yatan hastaları da ziyaret eden Sayın Yel, devletin halkın hizmetinde olduğunun altını çizdi.

 

HALKIMIZ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

 

Ziyarette Milletvekili Yel'e AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Malkara Belediye eski Başkanı Birol Kaya ile partili yöneticiler ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Hastane dışında ve içinde vatandaşlarla sohbet ederek, yeni hastaneyle ilgili görüşlerini soran Yel “Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Hastanemiz  beşyıldızlı otel konforunda. Şu anda 70 yataklı olan ama gerektiğinde 120 yatağa kadar çıkan modern bir hastaneye sahibiz. Acil servisimiz, diğer servislerimize de baktığımızda mükemmel bir hastanemiz var. Hastaneyi yapan devletimize, hükümetimize  teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

İKİ BAŞLILIK ORTADAN KALKACAK

 

Hastane ziyaretinin ardından, hastane personeliyle yemek yiyen Milletvekili Yel daha sonra  İlçede faaliyet gösteren Kiremitçiler Madencilik sahibi Bekir Kiremitçi ve işçileri ile bir araya geldi. Malkara Küçük Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret eden Yel ve beraberindeki heyet temaslarını Balabancık Mahallesi’nde sürdürdü. Ziyaretleri sırasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve referandum süreci ile ilgili akıllarda kalan sorulara cevap veren Yel, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte iki başlılığın ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 16 Nisan’daki referandumdan Malkara ve Tekirdağ’dan güçlü bir evet çıkacağına inandığını dile getiren Yel, “Biz herkesi seviyoruz. Biz halkımız için varız, hizmet için varız, Tekirdağ için varız, Tekirdağ’ın 11 ilçesi için varız” dedi.

 

Haber / Rüşa Elma