Et Derdinin Sebebi Ot Derdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Ekim 2016 tarihinden itibaren il genelinde 163 kırsal mahalle ve 8 ilçe merkezinde yoğun bir şekilde sürdürülen 11 ayrı kon

GÜNDEM 6.04.2017 20:30:00 0
Et Derdinin Sebebi Ot Derdi

Eğitimler Ergene ilçesi Ahimehmet Mahallesi’nde meralar aynı gün içinde Şarköy İlçesi Gaziköy ve Kirazlı Mahalleleri’nde de bağcılık konusunda devam etti. Eğitim programlarına ilgi yoğun oldu.

 

MAYISTA SONA ERECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar doğrultusunda çiftçilerin her zaman yanında olduğu, hayvancılığın ilimiz ve ülkemiz ekonomisi içindeki yeri ve öneminden hareketle nelerin, nasıl yapılması gerektiği üzerinde duran Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, meralarımızdan daha iyi faydalanmak için onları doğru kullanmamız gerektiğini kaydetti. Ülkemizdeki et derdinin aslında ot derdinden kaynaklandığının altını çizen Aslanbu seneki eğitim çalışmalarının mayıs ayının ilk haftasında sonlanacağını ancak 2017-2018 dönemi eğitimleri üzerinde ise şimdiden çalışmaya başladıklarını ifade etti.

 

Haber / Gökhan TEKER