Özel Uğur Okulları Projelerini Paylaştı

2017 – 2018 eğitim öğretim yılında Çerkezköy'de de faaliyet gösterecek olan Uğur Okulları yöneticileri Kaymakam Atilla Selami Abban ve ilçe protokolüne konuk olup projelerine dair bilgilendirdi.

GÜNDEM 22.03.2017 21:15:00 0
Özel Uğur Okulları Projelerini Paylaştı

Özel Çerkezköy Uğur Okulları yöneticileri Kadir Reis Zenginal, Tuğba Zenginal ve Halkla İlişkiler Danışmanı Eda Ongan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman ve Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın’ı makamlarında ziyaret etti.

 

KURUMSAL YAPI ANLATILDI

 

Yaptıkları ziyaretler hakkında bilgi veren okul yönetimi;‘’2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi olarak, gerçekleştireceğimiz projeler, eğitim öğretim ve kurumsal yapımızla ilgili bilgi verdik. Ziyaretlerimiz sırasında güler yüzle sıcak bir şekilde karşılandık. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

 

BAŞARI DİLEDİLER

 

Açıklamada konuk olunan bürokratların Özel Çerkezköy Uğur Okulları yöneticilerine yeni yatırımlarından dolayı başarı dileklerinde bulunulduğu ayrıca, “Özel Uğur Okulları bölgemizdeki eğitim için önemli bir rol oynuyor. Türkiye’de ve dünyada başarısıyla, yabancı dil eğitimi ve  yurt dışı programları ile kendini ispatlamış böylesine köklü bir eğitim kurum,inanıyoruz ki yeni eğitim öğretim yılındaÇerkezköy’de de başarılı çalışmalara imza atacak ve eğitime önemli katkılarda bulunacaktır” dediği belirtildi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN