Sevgi Elleri Saray'dan Kapaklı'ya Uzandı

Kapaklı Belediyesi'nin Sevgi Eli Yardım Mağazası'na Saray İlçesi Kurtrede Ortaokulu öğrencileri de kullanılmamış eşyalarını vererek katkı sağladı

GÜNDEM 20.03.2017 08:12:00 0
Sevgi Elleri Saray

Saray ilçesi Kurtdere Mahallesi’ndeki Kurtdere Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri Sefa Çoban ve Galip Cesur ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfanMandalı'yı ziyaret ette. Heyet ziyarette okullarında başlattıkları proje ile topladıkları kullanılmayan eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaları için Kapaklı Belediyesi Sevgi Eli Yardım Mağazası yetkililerine teslim etti.

 

GURUR DUYDUM

 

Konuklarını belediye meclis salonunda ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Kapaklı, “Çocuklarımız ile gurur duydum. Bu örnek davranışları bizleri gururlandırdı. Onları yetiştiren ve bu anlamlı projelerine destek veren öğretmenlerimizi de kutluyorum” dedi.

 

1000’İN ÜZERİNDE AİLEYE ULAŞTIK

 

Sevgi Eli Yardım Mağazası’ndan bugüne kadar 1000’in üzerinde ihtiyaç sahibi aileye ulaşıldığını kaydeden Mandalı,“Onları sevindirdik mutlu ettik.Tabiki mağazamızın faaliyete geçtiği günden beri desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza da ayrıca yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. İlçemizde birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmalarımıza ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Rüşa AYDEMİR