Yel Topu Bakanlara Attı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğindeki toplantıda STK başkanlarıyla buluştu.

SİYASET 12.03.2017 21:32:00 0
Yel Topu Bakanlara Attı

Termik santrali BakanAlbayrak’ın Çerkezköy’de anlatacağını, kıdem tazminatını kendisinin Bakan Müezzinoğlu’na götüreceğini söyledi.

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın referanduma ilişkin STK’lar ile düzenlediği toplantı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’i terletti. Toplantıda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya termik santrale değinip, “Neden termik santral, neden Trakya?" diye sorarken, Mustafa Yel verdiği yanıtta, enerji noktasında ülke olarak yaşanan dışa bağımlılık ve cari açıktan söz etti.

 

BU BİR ZORUNLUK

 

Dünyanın her yerinde nükleeersantraller olduğuna dikkat çeken Yel, “Enson teknolojiye sahip olduktan sonra bunların hiç bir sıkıntısı yok. Bu bir zorunluluk. Bizler de burada çocuklarımızla yaşıyoruz” dedi. Mustafa Yel, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın konuyla ilgili olarak Çerkeköy’e geleceğini ve tüm Çerkezköylüler’in sorularına yanıt vereceğini belirtti.

 

KIDEM TAZMİNATI KAYGISI

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Kocak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun kıdem tazminatı konusundaki suskunluğuna atıfta bulunup, “Kıdem tazminatının akıbeti ne olacak?” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızla bu çalışmalara dâhil oluyoruz. 15 gün, 30 gün meselesine henüz karar verilmedi. Ana bir yerden başlanması gerekiyor. Bir söz veremem ama sizden aldığımız düşünceleri bakanımıza ileteceğiz" dedi. Haberi 5’te

 

Haber / Celal KARAKURT