AK Parti'den Türk Metal'e Taziye Ziyareti

8 Mart etkinliği için Ankara'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden yedi kadın emekçi için Türk Metal Çerkezköy Şubesi'ne AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı taziye ziyaretinde bu

GÜNDEM 9.03.2017 20:58:00 0
AK Parti

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde düzenlenecek olan 22’nci Kadın İşçiler Büyük Kurultayı için Ankara’ya giderken yolda hayatını kaybeden yedi Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi üyesi kadın emekçiler için AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki yöneticiler Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a taziye ziyaretinde bulundu. Öğe’ye ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı İlyas Türk,Çerkezköy İlçe Başkan yardımcısı Ercan Erdoğan,Çerkezköy İlçe Seçim Koordinatörü Hanifi Belindir ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Azbay ve Kenan Özaydıneşlik etti.

 

7 ÖLÜ 39 YARALI

 

Bursa’nın İnegöl İlçesi yakınlarındaki kazada Yazaki ve Delphi emekçileri Leyla Çiçek, Refika Barışsever, Özlem İnan, Fatma Hacıoğlu, Güleydan Sezer, Elvan Mutlu ve Leyla Yalçın hayatını kaybetmiş, 39 emekçi yaralanmıştı.

 

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sendika üyelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. Öge, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde böyle bir olayın meydana gelmesi çok üzücü bir olay oldu.Allah bir daha böyle olayların tekrarını yaşatmasın.Tüm Türk Metal camiasına şahsınızda başsağlığı diliyoruz”dedi.Öğe daha sonra referandum çalışmalarından söz etti ve 16 Nisan’a kadar çalışmaları yoğun bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

 

BİLGİLENDİRDİ

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ta konuk heyete ziyaretlerinden, acılarına ortak olmalarından ötürü teşekkür edip kazaya dair detaylı bilgilendirdi. Koçak, “İnşallah bir daha böyle acı olayları yaşamayız” diye konuştu. Koçak daha sonra Öğe’nin sendika çalışmaları ile ilgili soruları hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR