MHP Çerkezköy'den Bahçeli'ye İcraat Raporu

Ahmet Aydeniz başkanlığındaki MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye konuk oldu. Heyet teşkilatın çalışmalarına dair bilgilendirmede bulundu. 

SİYASET 8.03.2017 21:23:00 0
MHP Çerkezköy

ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPTILAR

 

Çerkezköy’de “oldu bitti” ile kurulmak istenen termik santrale karşı Meclis desteğinin eli kulağında.  Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz, ilçe teşkilatı ve kadın kolları üyelerinden oluşan heyet Ankara’ya çıkartma yaptı. Ahmet Aydeniz Başkanlığındaki heyet ilk olarak merhum başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarına gidip dua etti.  Milliyetçi Hareket Partisi grup toplantısına katılan heyet daha sonra ise MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u makamlarında ziyaret etti. Heyet Ankara’da son olarak ise Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Atatürk’ü andı.

 

TERMİK SANTRAL BİLGİLENDİRMESİ

 

Ziyaretlerde MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz partinin çalışmaları hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bilgiler verdi. Son günlerde Çerkezköy’ün gündemini oluşturan termik santralle ilgili Bahçeli’ye sunumda bulunan Aydeniz, Bahçeli’nin konuyla bizzat ilgileneceğini ve milletin sağlığının ve mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu kaydetti. Ankara’da referandum startını verdiklerini kaydeden Başkan Aydeniz “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ziyaretinde partimizin referandum çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Termik santral konusunu Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sunduk. Çerkezköy-Silivri hattına kurulması düşünülen kömürlü termik santrale karşı olduğumuzu ilettik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’de konuyu not alıp, bizzat ilgileneceğini söyleyerek milletin refahı, sağlığı ve mutluluğunun birinci hedefleri arasında olduğunu kaydederek konuyla ilgili çalışmalar yapıldıktan sonra ilçe teşkilatının bilgilendirileceğini kaydetti. Ziyarette milletin birlik beraberlik bekası için ‘Evet’ çalışmalarına başlayacağımızı kaydettik” dedi.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR