CHP Çerkezköy "Hayır" için tam kadro sahada

16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa referandumu öncesi sahaya inen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı çalışmalarını üç koldan sürdürüyor. CHP İlçe Başkanı Engin CamcÄ?

SİYASET 8.03.2017 21:22:00 0
CHP Çerkezköy

“BROŞÜR DAĞITIYORUZ”

 

Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak özellikle kararsız ve anayasa değişikliğinin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmayan seçmene ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililerin dışında birçok vatandaşın da çalışmalara katılarak broşür dağıtarak referandum öncesinde neden ‘Hayır’ı tercih etmeleri gerektiğini anlatıyor. Bu halk oylamasının ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olması nedeniyle insanların doğru bilgilenmesi şarttır” diye konuştu.

 

“OLDU BİTTİYE GETİRİLMESİNİ İSTEMİYORUZ”

 

Vatandaştan olumlu tepkiler aldıklarını kaydeden Camcı “ Geleceğimizi, ülkemizi ilgilendiren bu değişikliğin oldu bittiye getirilmesini istemiyoruz. Amacımız, insanların neden hayır demesi gerektiğini anlaması, evet diyen vatandaşlarımızın ise bu sistem değişikliğinin ne gibi olumsuzluklar getireceğini bilmesidir" dedi.