MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL DA KATILACAK

MÜSİAD'ın 95'nci Genel İdare Kurulu, Tekirdağ Şubesi'nin ev sahipliğinde 10-11 Mart günlerinde gerçekleşecek. GİK'e Maliye Bakanı Naci Ağbal da katılacak.

GÜNDEM 5.03.2017 08:17:00 0
MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL DA KATILACAK

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği – MÜSİAD’ın 95’nci Genel İdare Kurulu toplantısı 10-11 Mart Cuma ve Cumartesi günleri MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın da katılacağı GİK, “Maliye Politikaları ve Vergi Mevzuatı” konu başlığında yapılacak. GİK içinde “Başkanlar toplantısı” ile eş zamanlı olarak “Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanları”, “Sektör Kurulları Başkanları”, “Bütçe ve Mali İşler Başkanları” ile Üye İlişkileri Başkanları” toplantıları gerçekleştirilecek.

 

ÖNCE PROTOKOL ZİYARETLERİ

 

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 10 Mart Cuma günü ilk olarak Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ardından Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’a konuk olacak.

 

GİK’TE İLK GÜN

 

MÜSİAD Genel İdare Kurulu aynı gün 15.00’te, Çorlu’daki Silverside Otel’de MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın konuşmalı ile başlayacak. Şube başkanlarının üçer dakika süreli sunumları ile devam edecek. 18.00’e kadar sürecek bu bölümün ardından akşam yemeği molası verilecek. 19.00-21.00 saatleri arasındaki ikinci bölümde Maliye Bakanı Naci Ağbal da yine konuşma yapacak.

 

GİK’TE İKİNCİ GÜN

 

GİK’in ikinci gününde 09.00 – 12.30 saatleri arasında eş zamanlı başkanlar toplantıları gerçekleşecek. Heyet 14.00 – 15.00 saatleri arasında Çerkezköy’de Hema Endüstri A.Ş’nin traktör fabrikasını ziyaret edecek. Program bu ziyaretle sona erecek.