Edirneliler yeniden Özgör dedi

Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği 10.Olağan Genel Kurulu Pazar günü dernek binasında gerçekleştirildi.

GÜNDEM 27.02.2017 22:45:00 0
Edirneliler yeniden Özgör dedi

DİVAN BAŞKANI SEÇİLDİ

 

Yoğun bir katılımın yaşandığı genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Kongrede Divan Başkanlığına Hasan Keçe, üyeliklere ise Metin Demirtaş ve İbrahim Aksoy oy birliği ile getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Öte yandan divana verilen önerge doğrultusunda geçmiş dönemlere ait üyelerin aidat borçları da karar neticesinde oy birliği ile silindi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 

Mevcut Başkan İmdat Özgör, oy birliği ile yeniden Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilirken, İmdat Özgör başkanlığındaki yönetim kurulunda Zihni Özen, M. Süreyya Ödemiş, Suat Özgücü, Nail Türkoğlu, Zafer Uyanık ve Birkan Çetin yer aldı. Denetim kurulu asil üyeliklerine de Tufan Sakarya, Mustafa Güder ve Mahmut İlhan seçildi.

 

“EN İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

 

Aynı zamanda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten İmdat Özgör seçimin ardından üyelere teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Dört dönemdir dernek başkanlığı görevini devam ettirdiğini kaydeden Özgör “ Hemşerilerimiz bize bir kez daha güvenip başkanlığa seçtiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hep beraber ekip halinde çalışarak Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneğini en iyi yerlere getireceğiz. Gerçekleştireceğimiz programlarla birlikte üyelerimiz arasında ki birlik ve beraberliği de pekiştireceğiz” dedi. Genel kurulun ardından dernek üyeleri ve misafirler yemekte bir araya geldiler.