Uzunköprü Gebze'de 60'dan Sonra Pes Etti

BAL 12'nci Grup'taki Edirne temsilcisi Uzunköprüspor şampiyonluk adaylarından Gebzespor'a Gebze'de konuk oldu. İlk bir saat direndiği maçı son yarım saatteki iki golle kaybetti.

SPOR 27.02.2017 09:12:00 0
Uzunköprü Gebze

Bölgesel Amatör Lig 12‘nci Grup ekiplerinden Uzunköprüspor, Gebze deplasmanından eli boş dönüyor. Sarı yeşilliler sezonun ilk devresinde evinde 3-0 mağlup ettiği rakibine deplasmandaki rövanşta 2-0 mağlup oldu. Ev sahibinin müthiş bir taraftar desteğiyle 90 dakika boyunca üstün oynadığı maçta Uzunköprüspor seyrek düzenlediği kontrataklar ile gol aradı ama yeterli olmadı. İlk bir saat müthiş direndiği maçın son yarım saatinde gelen iki gole engel olamayınca sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

 

BİR BASAMAK GERİLEDİ

Edirne temsilcisi Uzunköprüspor haftaya 18 maçta 25 puanla sekizinci sırada başlamıştı. Zirveden de, direk düşme hattından da uzak olan yeşil sarılıların kentlisi Edirnespor ile arasındaki puan farkı ise maç eşitliğiyle altı idi. Gebze deplasmanından puansız dönünce dokuzuncu sıraya geriledi. Edirnespor’un bay geçtiği hafta puan farkı da aynı kaldı ama Uzunköprüspor’un hafta itibariyle maç fazlalığı var. Önümüzdeki haftayı fikstür gereği bay geçecek olan Mustafa Ülkü’nün öğrencileri hemen ardından yine bir başka şampiyonluk adayı Çorluspor 1947 ile evinde karşılaşacak. Sezonun ilk devresinde Çorlu’da oynanan maçta rakibiyle golsüz berabere kalan Uzunköprüspor iç sahada orta karar seyrediyor. Bu sezon dokuz iç saha maçının dördünü kazandı. İkisinde berabere kalırken üçünde sahadan puansız ayrıldı.

 

DOSTLUĞA ZEVAL GELMEDİ

 

Sezonun ilk devresinde Uzunköprü’de oynanan maçta Uzunköprüspor yönetimi Gebzespor yönetimi ve camiasına çok güzel bir ev sahipliği yapmıştı. Ligde iddiası veya direk düşme kaygısı olmayan Uzunköprüspor, Gebze’ye taraftarsız geldi. Yeşil sarılıların centilmen başkanı Ersan İbrikçi de işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemezken yönetimi Başkan Yardımcısı Selçuk Akbulut, yönetici Cenk Çobanoğlu ve kulüp müdürü Yılmaz Arı temsil etti. Konuklarla Gebzespor yönetiminden Salih Çakıroğlu ile yakından ilgilendi. Uzunköprülüler heyet halinde devre arasındaki çaylı, simitli Halil İbrahim sofrasında ağırlandı. Kulüp Başkanı Ersan İbrikçi maç sonrası sosyal medya üzerinden bağlantılı olduğu Gebzespor taraftarı ve Gebzeli gazetecilere tebrik ve başarı mesajlarını iletti.

 

Haber: Ahmet KILAVUZ

 

GEBZESPOR  2 – 0   UZUNKÖPRÜSPOR

Stat: Alaettin Kurt

Hakemler: Muzaffer Şensoy, Çağlar Öztürk, Yusuf Doğan -  Ahmet İlhan Aydın

Gebzespor: Yusuf, Harun, Canberk (Dk.84 Ömer Faruk), Sezgin (Dk.72 Şerif), Hakan, Babacar, Gökhan, Jaba, Ramazan, Mustafa (Dk.89 Kemal), Ömer

Teknik Direktör: Özer Sıtkı Özcan

Uzunköprüspor: Ahmet, Tugay, Savaş, Emrah, Onur, Yunus Emre, Ayhan, Burak (Dk.59 Emircan), Ender, Serhat Görmen (Dk.76 Serhat Özpehlivan) Uğurcan (Dk.62 James Ugwuoke)

Teknik Direktör: Mustafa Ülkü

Goller: Dk.62 Harun, Dk.88 Babacar

Sarı Kartlar: Ömer, Canberk, Gökhan (Gebzespor), Uğurcan, Onur (Uzunköprüspor)

BAL 12’nci Grup

 

Toplu Sonuçlar

Gebzespor – Uzunköprüspor: 2 – 0

Sultangazispor – Çayırovaspor: 2 – 1

HerekeYıldızspor – Bozüyük Vitraspor: 1 – 2

Tunaspor – Çorluspor 1947: 2 – 2

Ergene Velimeşespor – Kartal Bulvarspor: 3 – 3

Lüleburgaz Yıldırımspor – Vefaspor: 0 – 3

Edirnespor – BAY

Önümüzdeki Hafta

Çorluspor 1947 – Gebzespor:

Bozüyük Vitraspor – Ergene Velimeşespor:

Çayırovaspor – Tunaspor:

Edirnespor – HerekeYıldızspor:

Vefaspor – Sultangazispor:

Kartal Bulvarspor – Lüleburgaz Yıldırımspor:

Uzunköprüspor – BAY