Sohbet Bahane Kapaklı Şahane

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer iyi niyet ziyaretlerinde ağırladığı konuklarıyla hem çevresini genişletiyor hem de ilçeye dair daha fazla bilgi ediniyor.

GÜNDEM 22.02.2017 20:19:00 0
Sohbet Bahane Kapaklı Şahane

01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kapaklı’ya atanan 09 Ocak 2017 gününden itibaren göreve başlayan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, “Hayırlı olsun” ziyaretlerine gelen konuklarıyla tanışıp hem çevresini genişletiyor. Hem de konuklarından ilçeye dair bilgi ediniyor. İlçedeki ilk etkinliğinde, “Protokol ötesi” diye tanımladığı şehit ailelerini ağırlayıp bildik anlamda protokol kuralı uygulamayan Yüzer kısa süre içinde Kapaklılar’a kendisini sevdirmeyi de başardı. “Hayırlı olsun. Başarılar dileriz” diye gelen konuklarını da ağırlamayı sürdüren Yüzer sohbet bahanesiyle ilçeye dair daha fazla bilgiyi edinmekten ötürü de çok memnun gözüküyor.

 

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN

 

Kaymakam Yüzer’i son birkaç gün içinde AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan ve yönetimi ile ilçe eski başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Çetin (AK Parti) ve Bülent Eres (CHP), Kapaklı Ordu İli İlçeleri ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Soytürk ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Konuklar Kaymakam Yüzer’e “Hayırlı olsun” dilekleriyle birlikte başarı temennilerini de iletti. Konuklarını nezaketle ağırlayan Yüzer de nazik ziyaretlerinden ötürü konukların teşekkür diyaloglarının sürekli olmasını diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ