Sitespor üçledi 3-1

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 16 Hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor evinde konuk ettiği Büyük Çınarlıspor'u üç golle geçti.

SPOR 20.02.2017 21:46:00 0
Sitespor üçledi 3-1

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Emre, Mecnur, Can, Hakan, Doğukan, Ömer, Nurullah, Abdülmelik, Ceyhun, Serdar, Yunus ilk 11’i ile çıktı. Konuk ekip Büyük Çınarlıspor ise Güven, Ömürcan, Kerem, Berkant, Barış, Ramiz, Kubilay, Okan, Mazlum, Eyüp ve Adem ilk 11’i ile çıktı. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıkan Kapaklı Sitespor 8.dakikada Ömer’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 71.dakikasında konuk ekip Büyük Çınarlıspor’da Ömürcan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

 

GOLLER UZATMA DAKİKALARINDA GELDİ

 

Karşılaşmanın 82.dakikasında rakibini ceza sahası içinde düşüren Kapaklı Sitespor kalecisi Emre hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Kazanılan penaltı vuruşunu golle değerlendiren Büyük Çınarlıspor skoru eşitledi. Karşılaşmanın uzatma dakikaları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Uzatmaların ilk dakikalarında sahneye çıkan Ceyhun düzgün vuruş ile Kapaklı Sitespor’u tekrar öne geçirdi. Son dakikalarda gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan Büyük Çınarlıspor karşısında bir kez daha sahneye çıkan Ceyhun kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü atarak maçın skorunu tayin etti.