TMS Optimed ile indirim anlaşmasını yeniledi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi ile mevcut İndirim anlaşmasını yeniden yenilerek imza altına aldı.

GÜNDEM 17.02.2017 21:48:00 0
TMS Optimed ile indirim anlaşmasını yeniledi

ANLAŞMAYA ARSLAN,ÇALIŞKAN  VE KOÇAK İMZA ATTI

 

İndirim anlaşması yenileme imza töreninde Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, hastanenin Müşteri ve Kurumsal pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş,Metin Demirtaş,Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Sendika Şube Sekreteri Melek Tarak hazır bulundu.İndirim anlaşmasını Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Murat Koçak ile Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.dr. Ayhan Arslan ve Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan imzaladı.

 

“ÜYELERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

 

İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Başkan Koçak “Türk metal Sendikası olarak biz her zaman üyelerimizin sağlığına önem veriyoruz ve üyelerimizin sağlığı bizim için önemlidir. Bir yıl önce Optimed hastanemizle yaptığımız indirim anlaşmamızın sona ermesiyle birlikte bu anlaşmamızı bu gün yeniden imza altına alarak yeniledik. Sendika üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları bu sağlık indiriminden ayrıcalıklı olarak yararlanmaya devam edeceklerdir. Sözleşmenin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

ÇALIŞAN KESİMİNDE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN AYRICALIKLI YARARLANMALARINI SAĞLIYORUZ

 

Optimed hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan’da, “Özel Optimed Hastanesi olarak ilçemiz2de ve bölgemizde toplu çalışan kesimin sağlık alanında indirimli olarak sağlık hizmeti alarak ayrıcalıklı yararlanmaları için böyle sağlık indirimi anlaşmaları yapıyoruz.Bu yönde her kesimin sağlık alanında ayrıcalıklı hizmet almaları yönünde de çalışmalarımı devam ediyor.Türk metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz ile yenilediğimiz bu indirim anlaşmamız hayırlı olsun.”dedi.