Hamsi şölenine Başkan Mandalı'yı davet ettiler

Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Murat Soytürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri  26 Şubat Pazar günü 12.30 - 17.00 saatleri arasında Dernek önünde düzenleyeceği  4.geleneksel Hamsi şöleni

GÜNDEM 15.02.2017 21:32:00 0
Hamsi şölenine Başkan Mandalı

“ŞÖLENE HERKESİ BEKLİYORUZ”

 

Kapaklı Ordulular Derneği önünde gerçekleştirilecek olan etkinliğe sadece Karadenizlileri değil, tüm vatandaşları davet ettiklerini dile getiren Kapaklı Ordulular Dernek  Başkanı Murat Soytürk , “Biz Karadeniz’imizin sofrasını, hamsisini, sıcaklığını herkese açmak, ekmeğimizi, yemeğimizi herkesle paylaşmak adına bu yıl şölenimizin 4.sünü Kapaklı'da düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz; her yıl olduğu gibi bu yıl da barış, huzur ve beraberlik. Sadece Karadenizlileri değil, Kapaklı 'da  yaşayan tüm vatandaşlarımızı bu güzel şölenimize bekliyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Öncelikle ziyaretiniz ve davetiniz için çok teşekkür ediyorum.Bende sizlerin huzurunda tüm halkımızı bu anlamlı ve güzel etkinliğimize davet ediyorum. Bu güzel etkinlikte  siz değerli Ordulu kardeşlerimiz ile bir arada olmaktan bende ayrı mutluluk duyacağım. Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen katkıda bulunan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. '' dedi.