Albayrak: Hizmetlerimiz devam edecek

Ziyaretler ve incelemeler için Hayrabolu  ilçesinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu  Kaymakamlığını ziyaret etti.

GÜNDEM 14.02.2017 20:07:00 0
Albayrak: Hizmetlerimiz devam edecek

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz'ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Albayrak kısa bir süre önce Adana İmamoğlu Kaymakamlığından Hayrabolu Kaymakamlığına atanarak  görevine başlayan  Kürşad Özdemir'e yeni görevinde başarılar diledi. Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak "Bu soğuk kış gününde bizi sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim. Hizmetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra  da devam edecek." dedi.

 

STK’LARIN YANINDAYIZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra ise kısa bir süre önce  ziyaret ettiği Atatürkçü Düşünce Derneği Saray, Tekirdağ ve Malkara Şubesi ziyaretlerinden sonra  dördüncü ziyaretini Atatürkçü Düşünce Derneği Hayrabolu Şubesi'ne yaptı.Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz'ın da hazır bulunduğu ziyarette ADD Hayrabolu Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Hayrabolu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri de derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a  çalışmalarında başarılar dilediler.