Çerkezköy'de Dilovası Havası

Çerkezköy'de önceki cumartesi gününden itibaren etkisi altına alan ağır ve pis koku ilçede adeta Dilovası havası estirdi. Bir dönem ağır hava kirliliği ve yaygın kanser vakaları ile gündeme gel

GÜNDEM 8.02.2017 21:23:00 0
Çerkezköy

TATİL KARARI HEYET HALİNDE ÇIKMIŞTI

 

Başarır Sokak’taki baca tıkanıklığının etken olduğu ağır koku Çerkezköy’de Dilovası havası soluttu Şehit Dinçer Ersoy’da eğitim bu sefer resmi izin olmadan sekteye uğradı. Öğrenciler yok sayılmayacak. Önceki gün okula gelen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak,  İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ile birlikte incelemelerde bulunmuş ve akabinde de okulun resmi olarak bir günlüğüne tatil edildiği ifade edilmişti.

 

YOK YAZILMAYACAKLAR

 

Dün sabah evlerinden çıkıp okullarına gelen öğrenciler kokunun devam etmesi üzerine okullarına giremediler. Yetkilil erden alınan bilgilere göre okul dün resmi olarak tatil edilmedi ancak evlerine dönen öğrenciler yoklama kağıdında yok yazılmayacak. Okulda kalan birkaç öğrenci ise okulun bahçesinde velilerinin gelmesini bekledi. Diğer yandan okul idarecileri ve çalışanlar öğrenci olmamasına rağmen okulda görevlerinin başında beklemeyi sürdürdü.