ÇTSO'dan özel insanlara akülü sandalye desteği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne iki adet akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

GÜNDEM 7.02.2017 19:56:00 0
ÇTSO

TEŞEKKÜR ETTİ  

 

Akülü tekerlekli sandalyeler önceki gün gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı öncesi teslim edilirken, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya da kendilerine destek bulunan ÇTSO yönetimine teşekkür etti.

 

“SİZLERİN SAYESİNDE OLUYOR”

 

Kendilerini ziyarete gelen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine teşekkür eden ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker “ Ziyaretinizden dolayı son derece gurur duydum. Koca İzmir ilinde 25 yıldır yaşıyorum ve böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Engeli ifadesini söylemeye gerek yok ve artık arkadaşlarımızı engelsiz hale getiriyoruz. Bunlarda sizlerin ve STK’ların çalışmaları ile oluyor” diye konuştu.

 

“ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Ülker “ Biz esasında böyle bir toplulukta bir şey sunmak istemiyorduk ama siz teşekkür etmek için geldiniz ve tesadüfen sayın vekilimizde sizden sonra ki yapacağımız görüşmeme de bize destek olmak için geldi. Orada da güzel bir konuyu dile getireceğiz. İki tane akülü sandalyenin verilmesi ve bu giysilerin verilmesi karınca kararınca ufak şeylerdir. Bunların devam etmesini arzu ederiz. Bunların dile getirilmesine gerek yok. Onlar oynayıp sevinsinler bu bize yeter. Biz size çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

“BAŞKAN VE EKİBİ İLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Programda konuşan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan”  Cenabı Allah bizleri yine güzel bir olayda bir araya getirdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız ve Meclis başkanımız yapılan bu hayır işlerini basına duyurmadan gayet mütevazi bir şekilde yapacaklardı ki sizler sürpriz yaparak geldiniz. Herkesin vesile olmasına sizlerde imkan tanımış oldunuz. Belki imkanı olup da aklına gelmeyen insanlar da olabilir. Buda reklam değil bence, ona vesile kılmak için güzel bir araçtır. Biz Hayrettin başkanımız ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz”  dedi.

 

“HEP YANIMIZDA OLDULAR”

 

Doğan “ TSD Çerkezköy Şubesinin yaptığı çalışmalar Türkiye genelinde mutlulukla karşılanıyor. Burada yapılan çalışmalar, tecrübeler, yaşadığınız sıkıntılar Türkiye genelinde proje halinde sunuldu ve çok mutlulukla karşılandı. ÇTSO yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ne zaman hayır işi olsa hep yanımızda oldular. Eğitime destek verdiler. Rabbim onların bütçesine bereket versin ki daha çok katkıda bulunsunlar” diye konuştu. Konuşmaların ardından iki akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere dernek yetkililerine teslim edildi. TSD Çerkezköy Şubesi yönetimi daha sonra meclis salonunda bulunan tüm üyelere çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.