Açıkgöz:  Bizleri yol arkadaşlarınızla karıştırmayın

Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP mensupla

GÜNDEM 6.02.2017 21:15:00 0
Açıkgöz:  Bizleri yol arkadaşlarınızla karıştırmayın

YÜCEER’E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan  Yüceer’in parti için söylediği söylemleri sert bir dille eleştiren Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz “  Ey kendini bilmez, milletinden bihaber olan vekil. Türk Milleti’nin sigortası olan ülkücüleri, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli beyi söylemlerinize bulaştırmayın, kendinizle karıştırmayın. Liderimiz ve emrinde olan ülkücü, milliyetçi hareket, T.C. ibaresi kaldırılırken meydanlarda Türk Milleti ile birlikteydi.  Andımız yasaklanırken, sokaklarda biz;  avazımız çıktığınca andımızı tekrar ediyor, Ne Mutlu Türküm Diyene! diye haykırıyorduk” diye konuştu.

 

“İSMİNİZ GİBİ CANDAN OLUN”

 

Açıkgöz “  Bizler vatan kaygısındayken, sizler ruh ikizleriniz olan hdpkklıların leşlerinin cenazelerinde,
ellerine şehit kanı bulaşmış vampirlerle aynı masada hasbihal olmaktaydınız. Genel Başkanınız da Anayasa’nın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi fikirlerini malum kanallarınızda paylaşmakla meşguldü.

Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Chp Atatürk’ün çizgisinden gitmeye devam etseydi, ben MHP’yi kurmazdım ” dediği yıllardan itibaren, Siz; Atatürk’ten de, Cumhuriyet’ten de Halk’tan da kopuk vaziyette ruh ikizlerinizle ilerlemeye devam etmektesiniz. Sizlere tavsiyemiz, liderimiz Devlet Bey’i ve Ülkücü - Milliyetçi Hareketi besmelesiz ağzınıza almayın. Bizleri, yol arkadaşlarınızla karıştırmayın. İsminiz gibi Candan olun” dedi.