NKÜ heyeti okul hakkında bilgi aldı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman ve Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr

GÜNDEM 31.01.2017 22:01:00 0
NKÜ heyeti okul hakkında bilgi aldı

OKULU İNCELEDİLER

 

Ziyarette Namık Kemal Üniversitesi heyetini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal karşıladı. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezildiği ziyarette Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin eğitim çalışmaları değerlendirildi. Ziyarette heyet okulun laboratuvar, atölye, spor ve konferans salonları gezdi. Namık Kemal Üniversitesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin arasındaki işbirlikleri masaya yatırıldığı ziyarette yeni yapılacak ve hayata geçirilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

AKAY’I DA ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinden ayrılan NKÜ heyeti daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksek okul ziyareti kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ve ardından da Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiklerini kaydetti. Çerkezköy’deki eğitim sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, Akay NKÜ yetkililerine nazik ziyaretten ötürü teşekkür etti. Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Başkan Vahap Akay ile bir süre görüştükten sonra Tekirdağ’a döndü.