Saray-Kapaklı-Çerkezköy-Çorlu seferleri başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Anonim şirketi tarafından daha önce Muratlı-Tekirdağ ve Tekirdağ-Çorlu arasında başlatılan belediye otobüs seferlerine Çorlu-Çerkezköy-Kapaklı ve Saray gÃ?

GÜNDEM 30.01.2017 20:35:00 0
Saray-Kapaklı-Çerkezköy-Çorlu seferleri başladı

“HAYIRLI OLSUN”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ'ın tüm ilçelerine başlatılacak olan otobüs seferlerinde Saray- Kapaklı Çerkezköy ve Çorlu hattında yolcu taşımacılığına start verildi. Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber sabahın erken saatlerinde Saray otogarına giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak otobüste inceleme yaptı ve Tekpark yetkililerinden bilgiler aldı. Saray ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu'nun da eşlik ettiği programda İlk yolcuları ve ilk otobüsü el sallayarak uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Son model konforlu  otobüslerimiz sayesinde Çorlu havaalanına inecek uçak yolcuları da Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'a taşınacak. Otobüslerimiz ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

İLK ARAÇ SABAH 07.00’DE KALKACAK

 

Seferlerin sabah 07.00’de başlayacağını ve son otobüsün 23.00’de kalkacağını kaydeden Albayrak “ İki saatte bir hareket eden araçlarımız sabah 07.00’de Çorlu ve Saray’dan ilk olarak hareket edecek. Çorlu'dan saat 23:00 'de hareket eden son seferimiz, havaalanı yolcu transferine göre değişkenlik gösterebilir. Otobüslerin güzergahı ise Çorlu Otogar Velimeşe, Veliköy, Kızılpınar, Çerkezköy, Kapaklı, Yeniköy, Büyükyoncalı ve Saray Otogar olacak. Tek saatlerde Saray ve Çorlu'dan karşılıklı olarak kalkacak otobüslerde fiyat öğrenci 3 lira tam bilet 6 lira olarak belirlendi” diye konuştu.