Albayrak'tan Ergene ve Muratlı'ya ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene ve Muratlı'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirerek mahallelilerin sorunlarını dinledi.

GÜNDEM 29.01.2017 21:51:00 0
Albayrak

İLK ZİYARET VAKIFLAR MAHALLESİNE

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı.

 Vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Albayrak vatandaşların isteği doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini söyledi. Muhtar Vahdet Aksan ile de görüşerek mahalle ile bilgiler alan Albayrak Vakıflar Mahallesinin de yaşam standardı yüksek bir mahalle haline geldiğini söyledi.

 

SERGİYİ ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile beraber Ergene Belediyesi tarafından Çorlu'da bir alışveriş merkezinde açılan "Ergene Doğal  Ürünler Pazarı" ile bayanların kendi elleriyle yaptığı el işlerinin sergilendiği sergi alanını ziyaret etti.

Pazarda bayanlarla sohbet ederek ürünleri inceleyen ve bilgiler alan Başkan Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin doğal ürünler pazarlarına çok sıcak baktığını belirterek "Bunun örneğini de Malkara'ya bağlı Sarıpolat ve Elmalı köylerinde açtığımız doğal ürünler, köy pazarlarıyla gösterdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmasından dolayı ve Ergeneli bayanları bir araya getirdiği için Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Albayrak daha sonra Muratlı’ya geçerek Aşağısevindikli Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak Muhtar İsmail Keten'den mahallenin sorunları ile ilgili bilgiler aldı ve vatandaşların isteklerini dinledi. Ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri de Muratlı ilçesi ile mahallelerine yaptığı çalışmalardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Daha sonra Kırkkepenekli Mahallesini ziyaret eden ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Albayrak ,Muhtar İbrahim Demirtaş'tan mahallenin sorunları ile ilgili bilgiler aldı ve vatandaşların isteklerini dinledi.