Baysan gençlere nasihatlerde bulundu

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençlerle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Baysan, gençlere nasihatlerde bulundu. Gerçekleştirilen buluşmada Başkan Baysan'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdo

GÜNDEM 29.01.2017 21:51:00 0
Baysan gençlere nasihatlerde bulundu

“MESLEĞİNİZİ SEVMENİZ GEREKİYOR”

 

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Baysan, gençlerle kariyer hedefleri üzerine gerçekleştirdiği sohbette başarılı insanların geçmişine bakıldığında muhakkak bir konuda emek sarf ettiğini göreceklerine dikkat çekti ve gençlere tavsiyelerde bulundu: "Çalışmak ayıp değil, emeğinizle, alın terinizle ufak bir işte de olsa muhakkak çalışın. Boş vakitlerinizi değerlendirmek ayıp değil. Hangi işi yaparsanız yapın, ne iş yaparsanız yapın, mesleğinizi seveceksiniz. Meslekte gerektiği ciddiyetle çalışacaksınız. Mühendis olabilirsiniz, inşaat işçisi olabilirsiniz. Hiç fark etmez, ne iş yaparsanız yapın bütün meslekler kutsaldır. Herkes karakterine göre, yapısına göre, sevdiği şeylere göre bir meslek yapacaktır. Muhakkak mesleğinizi sevmeniz ve ona göre hareket etmeniz gerekir. Başarıya ancak bu yolla ulaşabilirsiniz" dedi.

 

AKTİF OLARAK GÖREV ALIN

 

Çorlu Belediyesi'nin kültürel faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Baysan, önümüzdeki yaz gerçekleştirilecek olan Fest in Trakya hakkında bilgiler verdi ve gençlerin birlik ve beraberlik içinde bu etkinliklerde aktif olarak görev almalarını istediğini belirtti.