Yeni yönetim tanıtıldı

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü, 15 Ocak Pazar günü gerçekleşen kongrenin ardından yeni yönetimde yer alan yöneticileri önceki gün saat 19.00'da Çınar Et Lokantası'nda düze

GÜNDEM 29.01.2017 21:48:00 0
Yeni yönetim tanıtıldı

AMACIMIZ GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK

 

Düzenlenen toplantıda yeni yönetimi basına tanıtıldı. Başkan Yardımcısı Hayri Varol 7+7 olarak 14 kişilik yeni bir yönetim oluşturduklarını belirtirken, kulübün 46 üyesi bulunduğunu ifade etti. Olağan Genel Kongre'de seçilen yeni yönetim 3 yıl boyunca görev yapacak. Katılımcı bir yönetim yapısı istediklerini belirten Başkan Yardımcısı Hayri Varol, "Her branşta en iyi şekilde takımımızı yarışmacı bir kimliğe taşımak istiyoruz. Her kulüp başarılara ulaşmak ister fakat bizim öncelikli amacımız, çocuklarımıza spor yaptırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak" dedi.

 

1 YILDA 5 TAKIM SAHAYA SÜRDÜK

 

Başkan Musa Kavlak ise kulüp hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Kavlak, "Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü 2013 yılında kuruldu ve yaklaşık olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler ise son 1 yıldır yönetimde bulunuyoruz. Bizden önceki dönemde sahaya sürülen takım sayısı sadece 1'iken, bizler bir yılda 5 takım sahaya sürdük. U-17 takımımız ise şu an aktif olarak ligde mücadelesine devam ediyor. Daha etkin arkadaşlarla daha pratik ve etkin olacağımızı düşündüğümüz için kongreye gittik ve kongre sonucu yeni yönetimimizi oluşturduk" dedi.

 

6 BRANŞTA MÜCADELE EDECEKLER

 

Yaşar Doğu ismi ile özdeşleşen güreş sporunun kulübe kazandırılması için bir takım girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Musa Kavlak, "Yönetimi oluştururken birçok kişi ile görüştük ve sonunda bir konuda mutabık kaldık. Yaşar Doğu ismine yakışır bir şekilde güreş branşında da kulübümüzün yer almasına karar verdik. Bunun yanı sıra kulübümüzün satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol, gibi dallarda da yer almasını sağlayacağız. Her geçen gün başarımızın üzerine biraz daha katkı sağlayarak ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Kavlak, kulübe kazandırılan takım otobüsü için de sponsor arayışı içinde olduklarını belirtti.

 

YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER

 

15 Ocak'ta gerçekleşen kongre neticesinde yeni yönetimde görev yapacak isimler ise şöyle; Başkan Musa Kavlak, Başkan Yardımcıları: Hayri Varol ve Orhan Çetin, Genel Sekreter Sunay Kırım, Zekeriya Dik, Selim Altunsoy ve Abdullah Coşkun yer aldı. Denetim Kurulu'nda yer alan isimler ise, Necdet Keskin, Ferhat Özkan, Muhsin Bayram oldu.

 

Haber / Celal KARAKURT