Bu parka kim zarar verdi? 

Kırklareli'de kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler , çocukların eğlence yeri olan ve keyifle vakit geçirdikleri parklara verdiği zarar, görenlerin vicdanını sızlattı.

GÜNDEM 26.01.2017 20:07:00 0
Bu parka kim zarar verdi? 

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

 

Şükrüpaşa Mahallesi’nde Ahmet Yesevi Cami Arkası tarafında bulunan çocuk parkı ve Fatih Mahallesi’ndeki parkta oturma bankları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şükrüpaşa Mahallesi Ahmet Yesevi Cami Arkasında bulunan çocuk parkının ve Fatih Mahallesi’ndeki parkta oturma banklarının kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce yakıldığını bildirerek, olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

 

“İHBARDA BULUNSUNLAR”

 

Gürkan, geçtiğimiz akşam çocuk parkında bulunan çöp konteynırında muhtemelen ısınmak amaçlı ateş yakan kişi veya kişilerin, çöp konteynırı dışında da ateş yakarak parkta bulunan masa ve oyun aletlerinin de yakıldığını söyledi. Aynı akşam Fatih Mahallesi’ndeki parkta da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin ahşap masa üzerinde ve çöp konteynırında da ateş yakarak parka zarar verdiklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  “Belediye ekiplerimiz çocuk parkına giderek zararları tespit ettiler. Çocuklarımızın tatilde olduğu bu günlerde oyun alanlarının yakılmış olması üzüntü verici. Edirne Belediyesi olarak, çocuklarımızın oyun alanlarını en kısa sürede yenileyeceğiz. Fakat hangi zihniyetle çocuk parkında bulunan oyun aletleri yakılır anlamak mümkün değil. Bunu yapanları araştırıyoruz. Hemşehrilerimin takdirine sunuyorum” dedi. Gürkan, çevrede bu tür bir olayı gören vatandaşların anında belediyenin ALO 153 hattını ya da polisi arayarak bilgi vermelerini istedi.