Sitespor deplasmanda güldü

Süper Amatör Lig'de Kapaklı Sitespor hafta sonunda deplasmanda Hayrabolu Belediyespor'a konuk oldu. İlk devresi golsüz sona eren müsabakanın ikinci devresinde etkili ataklar gerçekleştiren Sitespor karşılaÅ?

SPOR 24.01.2017 20:22:00 0
Sitespor deplasmanda güldü

İLK DEVRE GOLSÜZ SONA ERDİ

 

Pazar günü Hayrabolu Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıktı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Sitespor geliştirdiği ataklarda bir türlü istediği golü bulamadı. Derinlemesine atılan uzun paslarla rakip alanda etkili olmak isteyen Kapaklı Sitespor zaman zaman kalesinde tehlike yaşasa da ilk devrenin etkili olan takımıydı. Geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı golsüz sonuçlandı.

 

GOLLER ARDI ARDINA GELDİ

 

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip Sitespor geliştirdiği ataklarla golü adeta kokladı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde rakip kaleyi adeta abluka altına alan ev sahibi, Serdar Kırkoyun ile aradığı golü buldu. 1-0 öne geçen ev sahibi skor avantajı ile biraz daha rahat oynayınca pas organizasyonlarında başarılı olarak oyunu rakip yarı alana yıktı. Golden sadece 5 dakika sonra orta alanda atılan ara topuna iyi hareketlenen Serkan Akyüz skoru 2-0'a taşıyan isim oldu. Maçın geri kalan süresinde baskılı oyununu sürdüren ev sahibi Kapaklı Sitespor kalesini gole kapatınca sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

 

Marmara Haber