Ak Parti Kapaklı'da revizyon

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin'in parti içindeki revizyon talebine AK Parti İl yönetimi tarafından yeşil ışık yakıldı.

SİYASET 19.01.2017 13:16:00 0
Ak Parti Kapaklı

İSTİFASI KABUL EDİLDİ

 

Önceki gün Tekirdağ İl Başkanlığında yapılan toplantının ardından ilçenin çalışmalarının yetersiz olduğunu bunun için revizyon talebinde bulunan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in talebini değerlendiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emrah Tunca talebi yerinde bularak yönetimi ile birlikte Salih Bezgin’in istifasını istedi. İstifasını Tekirdağ İl Başkanlığına sunan Bezgin ve yönetiminin yerine önümüzdeki günlerde yeniden görevlendirme yapılacağı kaydedildi.

 

SAYI 18’E DÜŞTÜ

 

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in göreve atandığında kurduğu 25 kişilik yönetim kurulu üyelerinden Ercan Uçel, İl Başkan yardımcılığı görevine getirilirken, yönetim kurulu üyeleri Fatih Önkol ve İrfan Demir ise AK Parti Kapaklı Belediye meclis üyeliğinden istifa etmişti. İki istifanın ardından yönetim kurulu üyeleri Metin Kanat ve Harun Cihan meclis üyesi seçilirken, 7 Haziran seçimlerinde yönetim kurulunda yer alan Gökhan Alphan ve Nurten Pandir ise AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı olmaları nedeniyle ilçe yönetiminden düşmüştü. 7 ismin ilçe yönetiminden ayrılmasının ardından sayının 18’e düşmesi ile birlikte AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin Tekirdağ İl Başkanlığından ve AK Parti Genel Merkezinden Aralık ayında yönetimde yenilik yapabilmek ve yönetim kurulunun AK Parti tüzüğü gereği 30 kişiye çıkartılması gerektiğini belirterek “Revizyon” talebinde bulunmuştu.

 

YÖNETİMİ BU HAFTA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in talebinin geçtiğimiz günlerde onaylanmasının ardından İlçe Danışma toplantısında yönetimin istifalarının alındığı iddia edilirken, eski yönetimde “Revizyon” değişikliğine gitmek zorunda kalan ve tekrar İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verilmesi beklenen Salih Bezgin’in yeni 30 kişilik yönetimini ise bu hafta açıklaması bekleniyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ