"Pozitif enerji bölgeye artı değer katacaktır"

 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, göreve başlayan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

GÜNDEM 18.01.2017 20:46:00 0
 

“ONUR DUYACAĞIM”

 

Ziyarette Oda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil ve Genel Sekreter Hakan Gel yer aldı. Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinin ortak Odası olduğunu kaydederek” Bölgemizde 4 tane Organize Sanayi Bölgemiz bulunuyor. Kapaklı OSB’de de birlikte görev yapmaktan onur duyacağım” diye konuştu.

 

ARTI DEĞER KATACAK

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ÇTSO heyetine teşekkür etti. Kapaklı’nın her geçen gün artan nüfusu ile birlikte büyük bir ivme kazandığını kaydeden Yüzer “Çerkezköy ve Kapaklı birbirinden ayrı ilçe olsa da birbirleri ile tırnak gibidir. İki ilçe birbirinden yararlanıp bir sinerji oluşturduğu zaman bu pozitif enerji bölgeye artı değer katacağı inancındayım” dedi.