Projelere onay çıktı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürü Fevzi Uğurlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gü

GÜNDEM 16.01.2017 21:00:00 0
Projelere onay çıktı

KÖPRÜNÜN UZUNLUĞU 500 METRE OLACAK

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bağlık Mahallesinde yapılması planlanan viyadük projesine ilişkin son görüşlerimizi aldılar. Köprünün uzunluğu 500 metre genişliği ise 20 metre olarak belirlendi. Karayollarının onayına bu şekilde son şekli verilerek sunulmasına karar verildi” dedi.

 

“CADDE ÜZERİNDEKİ DÜZENLEMELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Akay “ Sirkülasyon projesinde de son aşamaya gelindi. Alt yol kavşağının yapımı da planlandı. Öte yandan projeleri netleşirken, bu saatten sonra da uygulama safhasına geçmeyi düşünüyoruz. İhale süreci başlayacak. Büyükşehir Belediyesi altı yol kavşağındaki düzenlemeyi yapacak ve biz ise Atatürk caddesi ile Öztrak caddesindeki düzenlemeleri gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

 

4 PROJE KARARA BAĞLANDI

 

Tepe Emlak konutları girişinde bulunan kavşağın projesinin netleştiğini kaydeden Akay “Bu kavşağın yapımı Tekirdağ Büyükşehir Belediye tarafından başlanacak. Hükümet Caddesinde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemesi de toplantıda görüşüldü. Alt taslak çalışmalarını yaptık ve arkadaşlarımız son şekline getirip Etüt Proje Dairesine teslim edecekler. Yapmış olduğumuz toplantı ile 4 projeyi de karara bağladık” dedi.