Pazarcılar Derneğinde Terzi dönemi

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 13.Olağan Genel Kurul toplantısı Cumartesi günü Kapalı Pazar içersinde bulunan kıraathanede gerçekleştirildi.

GÜNDEM 15.01.2017 19:35:00 0
Pazarcılar Derneğinde Terzi dönemi

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Cumartesi günü saat 13.00’de başlayan kongrenin açılış konuşmasını Dernek Başkan Yardımcısı ve Başkan adayı Hasan Terzi yaptı. Terzi “ Bugün Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneğimizin 13.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta hava koşulları ile ertelenen kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, bizleri bugün yalnız bırakmayan Çerkezköy Esnaf Odası Başkanımız Ali Bozdağ ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanımız Mustafa As’a’da teşekkür ediyorum” dedi.

 

DİVAN BAŞKANLIĞINI ALİ BOZDAĞ YAPTI

 

Geçen hafta çoğunluk sağlanamaması nedeniyle Cumartesi günü yapılan kongreye yaklaşık 30 dernek üyesi katılırken, kongreye Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı  Ali Bozdağ,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ile derneğin eski başkanları da katıldı. Divan Başkanlığını Ali Bozdağ’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Faaliyet raporunun okunup oy birliği ile kabul edildiği kongrede derneğin 86 bin 315 lira geliri olduğu, 82 bin 805 lirada gideri olduğu belirterek kasada 4 bin 515 TL bulunduğu kaydedildi. Tahmini bütçe ise 100 bin TL gelir, 79 bin 900 TL olarak da gider olduğu oy birliği ile kabul edildi.

 

HASAN TERZİ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime gidildi.  Kongrede tek aday olan Hasan Terzi’nin listesi açık oy tasnifi ile oylamaya sunuldu.Daha önce yönetim kurullarında yer alan ve son iki dönemdir derneğin Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Terzi dernek başkanlığına seçildi. Hasan Terzi Başkanlığındaki yönetim kurulunda 2.başkan olarak Kasım Korkmaz yer aldı. Yönetim kurulu üyeliklerine  Hakan Furan, Cumali Çiçek, İbrahim Soylu, Cemal Korkmaz, Burhan Kaleli, Hamdi Akem, İsmail Doğanay, Feridun Usta ve Bekir Hacıoğlu seçildi. Denetim Kurulu asil üyeliklerine Saim İyigün,Faik Çağlayan ve Hakan Çelik seçildi.

 

“BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ”

 

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Hasan Terzi kongre sonunda konuşma gerçekleştirdi. Pazarcı esnafının hak ve hukukunu korumak için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte canla başla mücadele edeceklerini kaydeden Terzi “ Öncelikle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizleri bu onurlu bir göreve getirdiğiniz için herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler her zaman esnafımızın hak ve hukukunu korumak için mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu olarak da her zaman esnafımızın sıkıntılarının çözümü konusunda gerekli çalışmayı yapacağız.Derneğimizde bu güne kadar görev yapmış kurucu başkanımız başta olmak üzere tüm başkanlarımıza ve yönetimlerinde bu güne kadar görev almış eski yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimizce de yaptıkları görev nedeniyle teşekkür ediyoruz.Bu gün devraldığımız bu bayrağı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bizlerin yapacağı çalışmalara sizlerinde katkı ve destek sağlayacağınıza inanıyoruz.”dedi.

 

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET VERİLDİ

 

Hasan Terzi’nin konuşmasının ardından kongre Divan Başkanlığı yapan Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’a Pazar esnafına her zaman destek vermesi nedeniyle bir plaket takdim etti. Ardından derneğin bu günlere gelmesinde katkıları olan derneğin kurucu Başkan Kadir Gökçe’ye ve eski başkanlardan Cemal Korkmaz’a plaket takdim edildi. Bir önceki Başkan Cevdet Aydemir’in kongrede bulunmaması nedeniyle plaketinin önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından verileceği kaydedildi.