Polislerden kaçtı, hayatını kaybetti

Kapaklı'da birçok hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen 3 kişiden biri polisten kaçmak isterken hayatını kaybetti. Diğer iki fail ise yakalanarak gözaltına alındı.

GÜNDEM 11.01.2017 19:09:00 0
Polislerden kaçtı, hayatını kaybetti

ÇARŞAFLA KAÇMAK İSTEDİ

 

Olay Kapaklı’nın İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Dün gece geç saatlerde gelen ihbarı değerlendiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri zanlıların peşine düştü. Asayiş ekipleri kardaki ayak izlerini takip ederek zanlıların oturduğu apartmana ulaştı. Ekipler merdivenlerde oluşan ıslaklık sayesinde şahısların ikamet ettiği daireye ulaşmayı başardı. Kapının çalınmasının ardından yaklaşık 20 dakika sonra Servet S. ve İbrahim D.’nin kapıyı açtıkları öğrenilirken, polislerin geldiğini duyan Gökhan A. ise çarşafları birbirine bağlayarak altıncı kattan aşağı inmek istedi.

 

POLİS AYAK İZLERİNİ TAKİP ETTİ

 

Asayiş ekipleri kardaki ayak izlerini takip ederek zanlıların oturduğu apartmana ulaştı. Ekipler merdivenlerde oluşan ıslaklık sayesinde şahısların ikamet ettiği daireye ulaşmayı başardı. Kapının çalınmasının ardından yaklaşık 20 dakika sonra Servet S. ve İbrahim D.’nin kapıyı açtıkları öğrenilirken, polislerin geldiğini duyan Gökhan A. ise çarşafları birbirine bağlayarak altıncı kattan aşağı inmek istedi. Polislerin gelmesiyle yakalanmamak için paniğe kapılan Gökhan A., altıncı kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Çerkezköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Gökhan A.’nın birçok hırsızlık olayından sabıkası olduğu ve aranması olduğu öğrenildi.

 

ADLİYE’YE SEVK EDİLDİLER

 

Evde bulunan Servet S. ile arkadaşı İbrahim D. ekipler tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Evde yapılan aramada çok sayıda çalıntı sigara, elbise, yaşam malzemesi ve bozuk para ele geçirildi. Servet S. ile İbrahim D., emniyetteki ifadelerinin ardından bugün saat 13.00 sularında Çerkezköy Adliyesine sevk edildiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ