NKÜ ve Defacto'dan eğitim hamlesi

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ile Defacto Perakende Ticaret A.Ş. arasında, meslek yüksekokul lojistik öğrencilerinin mesleklerini uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini arttırmak amac

GÜNDEM 5.01.2017 22:06:00 0
NKÜ ve Defacto

AMAÇ MESLEKİ DENEYİMLERİN ARTTIRILMASI

 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol ile NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı 2. sınıf öğrencileri ile Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü, İş Sağlığı ve güvenliği Programı 2. sınıf öğrencilerinin Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenen işbaşı eğitim programlarından yararlanılarak mesleki deneyimlerinin arttırılmasına ve bunun yanında teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yönelik çalışmalarının Defacto Perakende Tic. A.Ş.’nin fabrika, laboratuvar ve diğer birimlerinde uygulanması sağlanacak.

 

KURUMLARIN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

 

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Namık Kemal Üniversitesi olarak gerçekleştirdiğimiz bilimsel çalışmaları mutlaka bölgemizdeki sanayi kuruluşlarımız ile birleştirmemiz gerekiyor. Üniversitemizde yürütülen uygulamalı araştırmalar, sanayinin problemlerine pratik çözümler getirecek, Üniversite ile sanayi arasında kurulan işbirliği ile kurumların gelişmesine katkı sağlanacaktır” dedi ve imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ