Kimlik mesaisi başladı

Yeni kimlik kartı başvuruları Türkiye genelinde olduğu gibi Tekirdağ'da da başladı. Çipli kartlar için başvurmak isteyen vatandaşlar Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğü'nde yoğunluk ol

GÜNDEM 4.01.2017 21:44:00 0
Kimlik mesaisi başladı

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

 

İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile yeni çipli kimlik kartları belirlenen 11 pilot şehrin ardından  tüm Türkiye’de dağıtılmaya başladı. Ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da yeni kimlik kartlarına başvurmak isteyen vatandaşlar Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğü’nde yoğunluğa neden oldu. Nüfus Müdürlüğü’nde başvuru yoğunluğundan dolayı bazı saatlerde uzun kuyruklar oluştu.

 

2017 YOĞUN GEÇECEK

 

Tekirdağ’da çipli kimlik başvurusu yapan ilk isimlerden biri de Kadir Albayrak oldu.  Geçtiğimiz gün erken saatlerde Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğü’ne gelen Kadir Albayrak yeni kimlik kartı başvurusunda bulundu. Burada bir de açıklama yapan Başkan Albayrak yeni çipli kimlik kartlarının çok kullanışlı olacağını belirterek,”2017 yılında Nüfus Müdürlüğü çalışmaları normalden biraz daha yoğun geçecek. Bu anlamda Nüfus Müdürü Veysel Aydoğdu’ya çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim. Türkiye günden güne yine değişiyor. Hem nüfusumuz artıyor hem de bu tür yeni kimlik kartlarının gördüğüm kadarıyla çok da kullanışlı olacak. Ben de Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, ilk başvuranlardan biri olmak istedim. Benimle çok güzel ilgilendiler. Ama çok yoğun işleri var Allah kolaylık versin” dedi.

 

EVDE BAŞVURU ALINACAK

 

Diğer yandan Nüfus Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Müdürlüğe gelme durumu müsait olmayan vatandaşların başvuruları ise Nüfus Müdürlüklerince görevlendirilen personellerce evde alınacak. 

 

Marmara Haber