Belediye çalışanları toplu sözleşme imzaladı

Tüm Yerel Sen Edirne Şubesi Uzunköprü Belediyesi, Havza Belediyesi ve Orta Edirne Katı Atık Birliği (OREKAB) 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan toplu sözleşme imzaladı. Toplu sözleşme uyarınca Uzu

GÜNDEM 4.01.2017 21:38:00 0
Belediye çalışanları toplu sözleşme imzaladı

ŞUBE BAŞKANI DA KATILDI

 

Tüm Yerel Sen Edirne ŞubesiUzunköprü Belediyesi, Havza Belediyesi ve OREKAB ile toplu sözleşme imzaladı. Yapılan toplu sözleşme töreninde Şube Başkanı Savaş Çerkez, Şube Sekreteri Bülent Uluca, Şube Örgütlenme Sekreteri Ediz Martin, Şube Mali Sekreteri Seçkin Çetin, Şube Hukuk Sekreteri Mümin Tolgahan Arıcanlı ve Şube Sosyal İşler Sekreteri Onur Gavazoğlu hazır bulundu.

 

TAZMİNATI EN ÜST LİMİTTEN ALACAKLAR

 

Tüm Yerel Sen Edirne Şubesi ile Uzunköprü Belediyesi, Havza Belediyesi ve OREKAB arasında imzalanan toplu sözleşme uyarınca, Uzunköprü Belediyesi ve OREKAB çalışanları her ay maaşlarına ilave 800 lira sosyal denge tazminatı alacaklar. Havsa Belediyesi çalışanlarının ise en üst limitten sosyal denge tazminat hakları olacak.

 

AMACIMIZ İYİ YAŞAM KOŞULLARI

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Tüm Yerel Sen Edirne Şubesi “Sözleşmelere katkı sunan ve her zaman emekten emekçiden yana olan Belediye Başkanlarımız Sayın Enis İşbilen’e ve Sayın Oğuz Tekin’ e teşekkür ederiz. Sendikamızın amacı çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarını korumak ve yaşam koşullarını daha iyiye götürmektir. Bizler de Edirne’de kamu emekçilerinin haklarını en iyi şekilde savunmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN